KOLIBRI Canoe KM-390C + podină Air-Deck

1 review
4.400,00 RON
Avantajele de bază ale acestor modele sunt flotabilitate excelentă, stabilitate excelentă, capacitate mare de încărcare și greutate redusă.
Setul conține:
 • canoe cu oglinda motor
 • vâsle cu cârlig reglabil
 • 2 banchete reglabile
 • rolă pentru fixarea funiei
 • podină pliabilă semirigidă
 • pompă de picior
 • chit de reparație rapidă
 • instrucțiuni de utilizare, certificat de garanție
 • geantă pentru podină
 • geantă de transport

5 ANI GARANȚIE!
Culoare: Alb
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 25 zile

Cod Produs: KM390C-A-23 Ai nevoie de ajutor? +4 0745 917 833
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (1)
Seria Canoe Travel cuprinde canoe gonflabile cu pupă fixă, banchete mobile, capacitate a pasagerilor de până la patru persoane şi posibilitatea instalării unui motor extern cu o putere de până la 8 hp. Principalele avantaje ale canoe gonflabile cu motor KOLIBRI sunt fiabilitatea excepţională şi durabilitatea datorita utilizării materialului din PVC foarte rezistent la tăieturi şi găuriri, greutatea mică şi dimensiunea mică în condiţii de transport, rapida asamblare a canoei, pupă din compuşi din fibră de sticlă sau placaj, gamă variată de accesorii originale şi echipament suplimentar. În funcţie de condiţiile de utilizare puteţi alege una din următoarele podine: pliabilă semirigidă, complet pliabilă şi rigidă demontabilă.

O combinație perfectă de ani de experiență în producție și tehnologii moderne care permit obținerea unui produs recunoscut pe piețele globale. Fiecare dintre produse este realizat cu cea mai mare precizie, oferind confort maxim la un preț rezonabil.

Toate canoe gonflabile KOLIBRI din seria Travelsunt fabricate din PVC armat cu 5 straturi cu o densitate de 950 g/m2. Acest material este rezistent la radiații ultraviolete, apă sărată. Își menține proprietățile tehnice în cele mai dificile zone de temperatură de la -30˚ la + 60˚. Sudurile sunt realizate prin metoda de termosudare folosind echipamentul HFAC și cu întărirea suplimentară a părților exterioare și interioare.

La capitolul siguranţă, canoe gonflabile KOLIBRI sunt împărțite în mai multe camere - chiar dacă una dintre ele se va sparge, nu se va scufunda și va pluti pe apă, de asemenea fiecare camere de aer este dotată cu supapă de siguranţă împotriva suprapresiunii în balon.

Gonflabile KOLIBRI se remarcă prin designul de arcuri simplificat. Datorită acesteia, înotul cu vâsle este ușor, iar pontonul este controlabil și manevrabil. O gamă largă de modele vă oferă opțiunea de a alege o canoe care se potrivește cel mai bine nevoilor Dvs.

Toate canoe gonflabile KOLIBRI sunt construite în conformitate cu ISO / CD 6185-2000 și au certificate de calitate și caracteristici igienice și sanitare.

Dimensiuni (cm): 390x327

Lungime exterioară (cm): 390

Lățime exterioară (cm): 104

Lungime internă (cm): 327

Lățime internă (cm): 40

Diamentru Tub (cm): 32

Numărul de camere de siguranta: 4

Greutate set (kg): 25.85

Capacitate persoane: 3

Puterea maximă a motorului: 6

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie verificata

Ovidiu Ioan,

O barcă foarte stabilă și ușoară, care se transportă, se manevrează și se asamblează foarte ușor. Dimensiunile bărcii, oferă o capacitate mare de transport și o deplasare confortabilă și în siguranță, cu motor, padelă, sau pagaie. Podeaua din tego complet pliabilă, o ranforsează și o rigidizează foarte bine, consider că este o barcă reușită, care poate fi folosită de întreaga familie pentru plimbare sau pescuit și oferă distracție maximă pe apă.

Raspunde

A fost util acest review?

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!