CANOE

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Canoe KOLIBRI - o noua dimensiune a pescuitului și plimbărilor pe apă!

KOLIBRI despune de un sortiment larg de canoe. Canoe-ul KOLIBRI este un articol de pescuit indispensabil realizat cu cea mai mare precizie, oferind confort maxim la un preț rezonabil.

Canoe-urile dispun de următoarele avantaje:
- Rezistență la lovire, ultraviolet
- Greutate ușoară
- Ușurință în transportare și preț accesibil
- Fiabilitatea și rezistența materialului, durabilitatea, întreținerea și îngrijirea ușoară 
- Rezistență la eroziuni, mucegai și temperaturi
- Oferă o stabilitate uimitoare pe apă și siguranță la manevrare
- Design plăcut, barca se potrivește atăt pentru pescuit, căt și pentru plimbări de agrement

Seria Canoe Travel cuprinde canoe gonflabile cu pupă fixă, banchete mobile, capacitate a pasagerilor de până la patru persoane şi posibilitatea instalării unui motor extern cu o putere de până la 8 hp. Principalele avantaje ale canoe gonflabile cu motor KOLIBRI sunt fiabilitatea excepţională şi durabilitatea datorita utilizării materialului din PVC foarte rezistent la tăieturi şi găuriri, greutatea mică şi dimensiunea mică în condiţii de transport, rapida asamblare a canoei, pupă din compuşi din fibră de sticlă sau placaj, gamă variată de accesorii originale şi echipament suplimentar. În funcţie de condiţiile de utilizare puteţi alege una din următoarele podine: pliabilă semirigidă, complet pliabilă şi rigidă demontabilă.

O combinație perfectă de ani de experiență în producție și tehnologii moderne care permit obținerea unui produs recunoscut pe piețele globale. Fiecare dintre produse este realizat cu cea mai mare precizie, oferind confort maxim la un preț rezonabil.

Toate canoe gonflabile KOLIBRI din seria Travelsunt fabricate din PVC armat cu 5 straturi cu o densitate de 950 g/m2. Acest material este rezistent la radiații ultraviolete, apă sărată. Își menține proprietățile tehnice în cele mai dificile zone de temperatură de la -30˚ la + 60˚. Sudurile sunt realizate prin metoda de termosudare folosind echipamentul HFAC și cu întărirea suplimentară a
La capitolul siguranţă, canoe gonflabile KOLIBRI sunt împărțite în mai multe camere - chiar dacă una dintre ele se va sparge, nu se va scufunda și va pluti pe apă, de asemenea fiecare camere de aer este dotată cu supapă de siguranţă împotriva suprapresiunii în balon.

Gonflabile KOLIBRI se remarcă prin designul de arcuri simplificat. Datorită acesteia, înotul cu vâsle este ușor, iar pontonul este controlabil și manevrabil. O gamă largă de modele vă oferă opțiunea de a alege o canoe care se potrivește cel mai bine nevoilor Dvs.

Toate canoe gonflabile KOLIBRI sunt construite în conformitate cu ISO / CD 6185-2000 și au certificate de calitate și caracteristici igienice și sanitare.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!