Vesta de siguranta pentru copii

Vesta de siguranta pentru copii

Vara mult așteptată a venit, râurile și lacurile ne fac semn cu nisipul lor fierbinte și apa rece. Umbra copacilor, apa și adierea vântului ne cheamă departe de agitația orașului. Nu este greu de imaginat un picnic pe malul unui lac sau o excursie cu barca fără a înota. Vesta de siguranță este un element obligatoriu pentru o recreere în apă sigură. Aceasta va oferi flotabilitatea suplimentară necesară, vă va proteja de hipotermie și posibile impacturi asupra bărcii sau a obiectelor străine din apă. Este necesar să se folosească veste de siguranță pentru toți participanții la o excursie pe apă sau la jocuri în apă – adulții și în special copii, atât cei care știu să înoate, cât și cei începători.

Un articol detaliat despre vestele de viață și de siguranță, tipurile, dimensiunile, materialele, caracteristicile de design și selecția acestora va fi prezentat pe site-ul nostru.

Luați în considerare pe scurt caracteristicile vestelor de siguranță pentru copii

În primul rând, trebuie menționat că pentru toți copiii de la bordul ambarcațiunii sau în timpul jocurilor de pe malul unui lac vestele de siguranță sunt obligatorii. Chiar dacă un copil știe să înoate, tot trebuie să poarte vestă, deoarece regulile de siguranță sunt aceleași pentru toată lumea. Vesta trebuie pusă pe copil înainte de a se urca în barcă (sau de joaca în apă).

O vestă de siguranță pentru copii are o serie de caracteristici care o deosebesc de o vestă obișnuită pentru adulți:

  • prezența unei centuri suplimentare între picioare, astfel încât vesta să nu alunece de pe copil (de obicei pentru dimensiuni mici);
  • corespondența exactă cu dimensiunea, nu o vestă „pentru când mai crește”;
  • dimensiunile vestelor de siguranță pentru copii, de regulă, sunt după cum urmează:
    • Infant – greutate corporală până la 12 kg;
    • Copil – greutatea corporală de la 13 to 24 kg;
    • Tânăr – greutatea corporală de la 25 to 50 kg.
  • alegerea mărimii unei veste este o chestiune responsabilă, trebuie să încerci mai multe veste înainte de a o alege pe cea mai potrivită care să nu împiedice mișcarea și să nu fie prea mare. Bretelele reglabile și elementele de fixare fastex vă permit să fixați bine și precis vesta, eliminând frecarea sau constrângerea mișcării;
  • culorile strălucitoare ale țesăturii vestei vor atrage atenția și nu vă vor lăsa să pierdeți din vedere copilul;
  • prezența elementelor reflectorizante va face mai ușor să vezi copilul în întuneric;
  • este mai bine să alegeți o vestă de siguranță pentru copii cu umplutură de spumă, negonflabilă, deoarece modelele gonflabile sunt mult mai puțin fiabile.

Дитячий страхувальний жилет KOLIBRI 2

Vacanțele de vară la râu, jocurile pe mal, înotul sau excursiile cu barca vor rămâne în memoria copilului ca una dintre cele mai vii experiențe din copilărie. Și este foarte important să asigurați siguranța copiilor dumneavoastră pe apă, de aceea este necesar să aveți și să folosiți corect o vestă de siguranță pentru copii.

Жилет страхувальний дитячий

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!