De ce susținem S.O.S Water Rescue?

De ce susținem S.O.S Water Rescue?

De ce susținem S.O.S Water Rescue?
Simplu!
Este un proiect minunat în care credem cu tărie!
 Ce este S.O.S Water Rescue

1. Ce este SOS WATER RESCUE

Aplicatia SOS WATER RESCUE este un serviciu de salvare, recuperare și intervenții în situații speciale și de urgență pe ape
În același timp, SOS WATER RESCUE este o platformă de sine stătătoare ce dorește să îi pună în legatură pe cei ce au avea nevoie de asistență cu comunitatea pasionaților de ambarcatiuni din România.
Platforma nu este un înlocuitor al instituțiilor dedicate situațiilor de urgență sau 112.
Încurajăm apelerea 112 în cazul în care incidentul este cu victime sau exista riscuri iminente !

2. Cum funcționează?

În momentul în care un incident este raportat pe aplicatie prin butonul SOS , toti membrii aplicatiei sunt automat notificați prin semnal SOS precizant automat locatia dumneavoastra , urmand a primii ajutor in cel mai scurt timp posibil de catre cea mai apropriata persoana de dumneavoastra.


3. Vreau sa ofer ajutor. Ce fac?

Devii membru al grupului/aplicatiei
Odată activat codul de acces , te poți autentifica și folosi aplicatia atat pentru a ajuta cat si pentru a fi ajutat.


Întreg conceptul este bazat pe voluntariat și pasiune, așadar este interzis ca membrii să aibă pretenții materiale NEJUSTIFICATE din partea celui ajutat în cadrul unei intervenții.
Aici ma refer ca tine de bun simnt sa decontati benzina consumata pe timpul interventiei ( stim cu totii ce consum are un motor si nu toti suntem cu benzina la cherem )4. Am nevoie de ajutor. Ce fac?

În cazul în care ai nevoie de asistența comunității, poti intreba pe chatul aplicatiei sau daca este o problema grava apasati butonul SOS s-au sunati la 112. Asigură-te că ai aplicatia deschisa si localizarea pornită pe telefon intotdeauna cand iesi pe ape.
Apelul SOS este primit instant de catre toti membrii aplicatiei.
Important: Apelează butonul SOS doar dacă este nevoie. Apasarea nejustificata a butonului SOS duce la excluderea din aplicatie

 
https://www.rew.ro/

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!